Fakta om Brainworker

20121212-SN-Arne-0043_2

» I help businesses and employees increase their productivity with 25 % by giving them a New Way To Work!»

Ovenstående beskrivelse er hentet fra min profil på LinkedIn og forteller ganske presist hva jeg jobber med – produktivitet som resultat av endring av atferd. Jeg hjelper organisasjoner, bedrifter og ansatte til å jobbe smartere og få bedre balanse mellom jobb og privatliv. Med ny bevissthet og nye sosiale/digitale arbeidsmetoder.

Etter fire år med kommunikasjon som fagområde i Forsvaret, 18 år i journalistikk og informasjon, samt 16 år med samhandling som fagområde i IBM startet jeg mitt eget konsulentselskap, Brainworker AS, for å jobbe med det mitt hjerte banker mest for – mennesker og deres behov for å vokse både yrkesmessig og privat.

Gjennom dette selskapet bidrar jeg og mine kolleger med vår mangeårige kompetanse og erfaringer for bedrifter og organisasjoner som trenger hjelp til strategisk samhandling og som ønsker å effektivisere internt og ekstern kommunikasjon.

Vi bidrar med både råd og dåd i slike nødvendige endringsprosesser for å styrke konkurranse-evnen til mine klienter. Ta gjerne en titt innom min CV på LinkedIn for å se nærmere på min bakgrunn. Eller se på vår webside for oversikt over våre konsulenter og deres kompetanse og erfaring.

Kikk gjerne også på de andre sidene på menylinjen – der finner du nærmere beskrivelser av våre tjenester. Ønsker du å høre mer om hvilke norske og utenlandske klienter vi har jobbet med opp gjennom årene er det bare å ta kontakt.

Vennlig hilsen
ARNE SIGURD ROGNAN NIELSEN

Fakta:

BRAINWORKER AS, Org. nr. 915811981 MVA, Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg, +47 69705789 kontor, +47 41535313 mobil, arne@brainworker.no, www.brainworker.no, www.the-nielsen-chronicle.com, @Arne_S_Nielsen

%d bloggere like this: