Hva er egentlig en BRAINWORKER?

Ja, man kan sannelig undre. Hva er en brainworker? En hjernearbeider? Eller en jernarbeider om du sier hjernearbeider fort.

Jeg har alltid sagt til ungene mine at den viktigste muskelen de kan trene i kroppen sin er den de har mellom øra – tenkemuskelen – hjernen. Med den kan de gjøre mirakler og løse de mest innfløkte problemer. Med biceps kan de bøye jern.

For meg er en brainworker en som bygger kunnskap og deler den med andre. En som tenker først og handler deretter. Det siste er like viktig som det første. Hvis det ikke settes handling etter en tanke eller en idé – er tanken verdiløs!

Fra tenkekraft til handlekraft er det som gjelder. Ved å bruke kunnskapen i hvert eneste hode i bedriften blir bedriften klokere. Ved å jobbe smartere og enklere får bedriften mer kraft bak sine aktiviteter.

Det viktige er å utnytte den samlede tankekraften og kunnskapen i organisasjonen. Det er nettopp forskjelligheten blant medarbeidernes tanker og idéer som er styrken. Der alle tenker likt er det i virkeligheten bare én som tenker, har en klok mann sagt.

Klarer du som bedriftseier å utnytte disse kreftene maksimalt, ja da er du godt på vei til å bli en rik mann eller kvinne. Det er nemlig svært lønnsomt!

Vi Brainworkere bruker hue, for penga’s skyld!Kategorier:Produktivitet, Social

%d bloggere like this: