Velkommen til BRAINWORKER!

Da er alt klappet og klart! En mangeårig drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse. Etter 16 år i IBM, der jeg har arbeidet med samhandling og det nye begrepet Social Business, har jeg etablert mitt eget konsulent-selskap der jeg skal bruke alt jeg har lært i løpet av mange, mange år i et svært aktivt yrkesliv – spesielt på områdene du finner beskrevet under menyene øverst på websiden.

Verden er i endring og konkurransen i næringslivet blir bare tøffere og tøffere. Under slike forhold er det viktig at man posisjonerer seg og skiller seg ut i forhold til konkurrentene. For BRAINWORKER betyr det at vi først og fremst fokuserer på rådgivning innen Social Business og tjenester i forbindelse med omlegging til nye arbeidsmetoder.

Skal bedrifter overleve i dagens marked må man nettopp endre måten man jobber på. Informasjon må frem raskere, beslutninger må tas raskere, respons overfor kundene må skje raskere. At bedrifter er raskere enn konkurrentene i de fleste prosessene er avgjørende for konkurranseevnen.

Dette er noe av det vi i BRAINWORKER skal bidra med; Skape effektiv samhandling, øke kompetansedelingen, utvikle åpne interne prosesser for å skape mer engasjerte medarbeidere. Medarbeidere som er mer produktive og som jobber smartere – til glede for dem selv og bedriften.

Til dette benytter vi anerkjente metoder for «adoption» – den psykologiske og pedagogiske metoden for innføring av ny teknologi og adferd i bedriften. Vi erkjenner at innføring av nye arbeidsmetoder og verktøy består av 20 prosent teknologi og 80 prosent psykologi. Det må skapes trygghet for at de nye arbeidsmetodene er effektive, enkle og vil skape en bedre jobbsituasjon for de ansatte. Motivasjon, engasjement og overbevisning er stikkordene.

På den teknologiske siden samarbeider vi tett med noen av de aller beste teknologene innen digital samhandling; Item Consulting AS (Oslo), Inforte AS (Sandefjord) og Erik Dundas (Bodø). I de tilfellene der vi leverer programvarelisenser som en del av løsningen vil disse samarbeids-partnerne være med i den teknologiske del av leveransen.

Ta en titt på menyene over og se hva vi kan tilby deg. Book gjerne et møte, fysisk eller online, for en uforbindtlig samtale om hvordan vi kan hjelpe dine medarbeidere til å bli mer produktive og derved øke din konkurranseevne.

Velkommen!


20121212-SN-Arne-0043_2Vennlig hilsen
ARNE SIGURD ROGNAN NIELSEN
CEO

 

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: