IBM Connections integrerer med hva som helst!

AppFusions and IBM har gått sammen om å lage en løsning for å integrere en rekke tredjeparts løsninger i IBM Connections. Noen av løsningene inkluderer GitHub, Dropbox, Google Drive, Office365/OneDrive, WordPress, Salesforce Chatter, Salesforce Cases, Atlassian JIRA, Confluence, Yammer og mange flere. Faktisk flere dusin andre løsninger kan nå integreres i IBM Connections som nå vil kunne være bedriftens samlede IT-univers.

Disse integrasjonene blir utviklet av AppFusions og utnytter AppSpokes™ Integration Framework og SDK modellen for rask utvikling, utrulling og skalering av tredjeparts integrasjoner inn i IBM’s plattform i nettskyen, on premise eller i hybridmiljøer. Alt basert på en og samme kode i bunnen. 

I tiden fremover vil det komme stadig fler integrasjoner 

 Kategorier:Produktivitet

Stikkord:,

%d bloggere like this: