Brainworker er autorisert Pipeliner CRM Consulting Partner!

Brainworker satser nå også på CRM-løsninger i nettskyen og har ingått samarbeide med den amerikanske CRM-leverandøren Pipelinersales Inc. og vil være deres Pipeliner CRM Consulting Partner på det norske markedet.

Brainworker AS er Pipeliner CRM Consulting Partner i Norge

Brainworker AS er Pipeliner CRM Consulting Partner i Norge

Pipeliner CRM er en nettskybasert løsning som ikke krever installasjon av programvare på kundenes egne datamaskiner. CRM-løsningen skiller seg fra alle andre CRM-løsninger ved å være gjennomført visuell i sitt brukegrensesnitt og svært enkel å bruke med enkle drag & drop funksjoner.

Metodene i Pipeliner CRM bygger på historiske økonomiske teorier fra The Austrian School of Economics og ledende tenkere innen økonomi og ledelse som Peter Drucker og Fredmund Malik.

Med Pipeliner CRM får bedriften stålkontroll over sitt salgsarbeide med fokus på kunderelaterte aktiviterer og salgsprognoser. Systemet gir en rekke visuelle rapporter med grafiske fremstillinger av status på hver eneste salgsmulighet.

Lett å tilpasse
Brainworker AS bruker selv Pipeliner CRM og har tilpasset løsningen slik at man får direkte tilgang til hver kundes regnskapsinformasjon, samt deres kanaler i sosiale medier slik at man lett kan ha oppdatert tilgang til kundeinformasjon. Det samme gjelder informasjon om kundens kontaktpersoner.

Brainworker AS jobber nå med å lage integrasjon mot IBM Connections Cloud slik at man fra hvert kundekort også får direkte tilgang til digitale fellesskap og dokumenter man deler med kunden i dette sosiale samhandlingsverktøyet fra IBM.

Løsningen leveres også på mobile enheter slik at man til enhver tid har sitt salgsverktøy tilgjengelig ute i felt.

Brainworker AS er nå autorisert Consulting Partner i Norge. Ta gjerne kontakt for en live demo av denne smarte løsningen som er så enkel og visuell at dine selgere vil elske å bruke den.

Nedenfor ser du noen skjermbilder av Pipeliner CRM som viser en del av de svært visuelle grensesnittene:Kategorier:CRM, Produktivitet

Stikkord:

%d bloggere like this: