IBM Connections med en fantastisk ROI på 168 %

Det er nesten ikke til å tro, men i følge analyseselskapet Forrester Consulting er det utrolig lønnsomt å ta i bruk IBM Connections enten det er i nettskyen eller i på egne servere. Hvor har du ellers sett en ROI (Return On Investment) på 168 % og en «payback» på 10 – 11 måneder?

Det er Forrester’s nylig utgitte rapport «The Total Economic Impact of IBM Connections» som presenterer en analyse av de økonomiske fordelene programvare-løsningen gir med henblikk på økonomiske besparelser og høyere effektivitet.

Formålet med analysen har vært å evaluere den finansielle effekten det har å implementere den sosiale plattformen i bedrifter og organisasjoner for å effektivisere interne prosesser, gi de ansatte et kraftfullt verktøy og skape engasjement både hos ansatte og kunder, samt gi dem nye muligheter.

For å gjøre en reell og faktabasert analyse har Forrester intervjuet eksisterende kunder med mange års erfaring med IBM Connections både i nettskyen og på egne servere.

I ett av eksemplene Forrester referer til er en kunde med over 35.000 brukere. Denne kunden viser til en økonomisk gevinst på 26 millioner dollar over en tre års periode. Da har man iberegnet økt produktivitet, redusert turnover og reduserte IT-kostnader.

Ønsker du å lese hele rapporten kan den lastes ned her!

Ønsker du et møte for å diskutere hva IBM Connections kan bidra med for din bedrift kan du booke et møte her!

Her er flere resultater fra rapporten:

Se også denne video med Jacob Andersson, Corporate Systems Manager i Verisure og hvordan dette selskapet som jobber med sikkerhet har forbedret driften sin med IBM Connections:Kategorier:Produktivitet, Social

Stikkord:

%d bloggere like this: