Lisenser i pose og sekk fra IBM!

Du har kanskje opplevd det. For noen år siden kjøpte du programvarelisenser for bruk på dine egne servere og arbeidsstasjoner. Noen år etterpå vurderer du å flytte hele løsningen over i nettskyen, men da må du kjøpe nye lisenser som gir deg rett til den type bruk. Et kostbart dilemma.

Nå kan du få i både pose og sekk. Dual Entitlement heter den nye lisensordningen fra IBM. Det betyr at du mot et rimelig vederlag kan konvertere dine nåværende on-prem lisenser til helt nye lisenser som gjelder både on-prem og nettsky-muligheter. Derved står du fritt til  å velge om og når du vil bruke nettskyen i stedet for ditt eget datarom som basis for dine IT-løsninger.

Dette gir deg en helt ny fleksibilitet slik at du selv kan velge om hele eller deler av din IT-løsning skal drives i nettskyen eller ikke. 

Vil du vite mer om denne type lisensiering kan du booke et telefonmøte her!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: