Spar reisekostnader: Slik organiserer du smarte møter i skyen!

Du vet godt hvor slitsomt det er! Opp i otta for å rekke et fly 07:00 fra Gardermoen for å delta på et møte som begynner 08:30. Dødtrøtt og utslitt kommer du frem til møtet hvor du deltar mer eller mindre omtåket av mangel på søvn!

Og dyrt er det også. Spesielt hvis flere av møtedeltakerne må reise til en annen by for å møtes ansikt til ansikt. Slutt med det tullet! Spar de pengene! Spar helsa! Du kan godt møte kollegene dine til møte 08:30 uansett – til og med hjemmefra!

Moderne webkonferanseverktøy gir en fantastisk mulighet til å møte kolleger og kunder ansikt til ansikt fra ditt eget kontor eller fra hjemmekontoret. Det er mange år siden jeg selv kuttet betydelig ned på reisekostnadene og fikk en bedre og mer effektiv arbeidsdag ved å benytte digitale møter. Og det uten å ha et eget videorom med gigantiske videoskjermer og kameraer til flere hundre tusen kroner. Dessuten krever slike løsninger at du faktisk befinner deg på et bestemt fysisk sted.

Nå kan du delta i slike møter via din stasjonære eller bærbare arbeidsstasjon, via ditt nettbrett eller via din smart-telefon. Applikasjonene du bruker er til og med gratis og kan lastes ned fra de forskjellige app-stores enten det er Apple eller Android.

Og du behøver ikke engang å installere eget utstyr på datarommet. For selve løsningen ligger i nettskyen og leveres som en tjeneste du abonnerer på.

Tirsdag 29. september arrangerer vår samarbeidspartner Item Consulting et gratis frokostmøte i sine lokaler i Karl Johans gate 19. Da presenterer de den nye video-møte-tjenesten MeetingRite. Med denne løsningen kan opptil 200 personer delta på webmøter og ha samtaler i digitale møterom. Her deler du skjermaktivitet, presentasjoner, dokumenter eller annet du vil vise i sanntid. Det er full funksjonaltet med chat, webmøte, tale og video.

Agenda:
08.30 – 09.00: Velkommen og frokost
09.00 – 09.10: Introduksjon (Svein Kibsgaard, daglig leder Item Consulting)
09.10 – 10.00: Live demo og cases. Hvordan komme i gang? Vi ser nærmere på e-møter, videochat og mobil chat (Robert Farstad, Senior Konsulent Item Consulting / Bo Holtemann, IBM)
10.00 – 10.15 Avslutning (Svein Kibsgaard, daglig leder Item Consulting)

Påmelding her!Kategorier:Produktivitet, Social

Stikkord:,

%d bloggere like this: