Social Connections 9 i Stuttgart: Konferansen du bør delta på om du vil endre måten din bedrift jobber på!

Social Connections er en utrolig spennende og lærerik konferanse arrangert av uavhengige, frivillige entusiaster med én ting felles: De er utrolig engasjerte i sosial samhandling med hjelp av nye moderne metoder! De er utrolig kunnskapsrike og kreative. De kommer fra alle kulturer og verdenshjørner. Og de møtes hvert halvår, hver gang i en ny by, for å lære av hverandre, få nye idéer og masser av inspirasjon!

I november går den niende konferansen av stabelen i Stuttgart, Tyskland. Hele to dager, 5. og 6. november 2015 er satt av til den utrolig spennende agendaen. Men dette er ikke først og fremst en teknologi-konferanse (selv om det også er slike foredrag der) – mest av alt handler det om endring og kultur. Det handler om endring av den måten vi jobber på i dag – og det er viktige kulturendringer som må til i bedrifter og organisasjoner om man skal overleve i fremtiden og gi menneskene en bedre arbeidshverdag.

Derfor retter denne konferansen seg ikke bare til fagfolk innen «social business» og «collaboration», men i minst like stor grad til bedrifts- og organisasjonsledere, personalledere og eiere som er opptatt av produktivitet og strategi. Kort sagt er dette en konferanse for fremtidsrettede endringsagenter!

Jeg skal ihvertfall dit for å suge til meg mer kunnskap, få nye idéer og inspirasjon innen mitt eget fagfelt «social business & collaboration».

Her kan du lese mer om konferansen og melde deg på!Kategorier:Nyhet, Produktivitet, Social

Stikkord:

%d bloggere like this: