Nå kan du teste IBM Connections Cloud GRATIS!

Trenger du en smartere måte å jobbe på? Da skal du prøve IBM Connections Cloud som inneholder alt du trenger av dataløsninger for å holde din bedrift i gang – uten å installere noen form for programvare lokalt.

I hele 60 dager kan du kostnadsfritt teste denne nettskybaserte løsningen som seks år på rad er kåret som markedsledende på verdensbasis av IDC.

  • Du får en full suite av samhandlingsverktøy – et digitalt dashbord, fildeling med tilgangs og versjonskontroll, chat med klipp- og filoverføring, digitale fellesskap og teamrom, adresselister og personprofiler, aktivitets- og prosjektstyring, digitale skjemaer.
  • Du får et ubegrenset antall webmøter for opptil 199 samtidige deltakere – med eventplanlegging, webmøter tilgjengelig på mobile enheter og lydoverføring av møtene.
  • Du får intelligent, web-basert e-post, kalender og kontaktlister, også på dine mobile enheter og – om du vil – profesjonell e-post-arkivering.
  • Du får 25 brukerkontoer, hver og en med 1 GB samhandling og 1 GB e-post i prøveperioden. Kjøper du løsningen øker dette til 1 Terrabyte per bruker!
  • Du får også en vurderingsguide som hjelper deg gjennom prøveperioden.

Bonus fra Brainworker AS!
Tar du kontakt med Brainworker AS før du registrerer deg for en testperiode med IBM Connections Cloud, så gir vi deg 3 timer gratis assistanse via telefon og webmøte!

Du kan booke et møte for å avtale nærmere her!

Du kan registrere deg for en gratis testperiode her!Kategorier:Social

%d bloggere like this: