20.000 nye e-postbrukere strømmer til IBM hver uke!

Den nye e-post-løsningen IBM Verse gjør vei i vellinga etter at IBM lanserte den for noen måneder siden. Nå melder IT-giganten at de registrerer 20.000 nye brukere av IBM Verse hver eneste uke!

IBM Verse er en ny og revolusjonerende løsning som gir e-post en helt ny mening i og med at den også virker som en personlig assistent og setter inn- og utgående e-post inn i en intelligent sammenheng.

Løsningen vil etthvert også ta i bruk IBM’s meget omtalte Watson-teknologi og vil ved hjelp av kognitiv databehandling kunne automatisere stadig mer av ditt daglige arbeide i epost-klienten. Her samles alle oppgaver, prosjekter, avtaler, dokumenter, møter, kalendere, diskusjonsforum – både eksternt og internt. På mange måter er IBM Verse en personlig assistent som kan forenkle arbeidsdagen og overta noen av oppgavene.

IBM Verse er nettskybasert og du trenger ingen lokal klient, bare en nettleser. Men du kan også benytte e-postklienter som Microsoft Outlook, IBM Notes eller Apple Mail om du vil. Løsningen støtter også IMAP for den som ønsker å bruke andre e-postlesere.

Samtidig som det strømmer til med nye brukere til IBM Verse er selskapet også i ferd med å flytte sine egne ansatte, 400.000 i tallet, over til IBM Verse. I dag bruker disse IBM Notes. Men likevel er ikke dette noe «dødsstøt» for IBM Notes, eller Lotus Notes som mange kjenner løsningen som. Nei, i bunnen av IBM Verse står det gigantiske IBM Domino-servere. Andre e-post-servere er nemlig ikke i stand til å utføre like avanserte tjenester som IBM Verse krever.

Vil du vite mer om IBM Verse? Book et webmøte her!Kategorier:Nyhet, Produktivitet

Stikkord:

%d bloggere like this: