IBM Connections Editor på iPad: Nå kan jeg kaste laptop’en!

Yess! I dag oppgraderte jeg min IBM Connections Cloud app på min lille iPad Mini som jeg har hatt i flere år. I tillegg installerte jeg den nye IBM Connections Editor på den lille dingsen. Det gjorde susen!

Plutselig ble det utrolig enkelt å legge fra seg laptop’en hjemme! For nå har jeg alt jeg trenger på den lille iPaden med det lille tastaturet fra Logitech. Lett å bære – lett å lære.

Trenger jeg å skrive eller redigere et dokument mens jeg er borte fra kontoret, ja så gjør jeg det på min iPad eller min iPhone (eller Android om du har det). Og i samme sekund er dokumentet oppdatert, tilgjengelig og delt med dem du ønsker å dele det med, internt og eksternt – uten å sende det med e-post!

På den lille iPad’en har jeg nå alt jeg trenger, CRM-løsningen min (Pipeliner CRM) og økonomisystemet mitt (e-conomy), mine notater og klipp fra websider (Evernote), mine private gjøremål og prosjekter (Omnifocus). Og sist, men ikke minst, hele min nettsky-baserte løsning for samhandling med kunder, kontakter, samarbeidspartnere og andre.

Nei, det bør ikke være noen hemmelighet for deg at verdens markedsleder for sosiale intranett – hele seks år på rad (iflg. IDC) – heter IBM Connections Cloud. Det er med hjelp av denne løsningen jeg driver hele mitt lille firma.

Med et abonnement på denne løsningen (ja, det er et abonnement og du installerer ingenting lokalt annet enn på håndholdte enheter) får du omtrent alt du trenger av IT-løsninger for virksomheten. Helt perfekt for en oppstartsbedrift som verken har tid eller råd til en egen IT-avdeling med hva det innebærer av investeringer og lønnskostnader.

For prisen av en halvliter pils hver måned per bruker får du utrolig mye for pengene. Ta en titt på denne siden så ser du hva du får for pengene. Og husk at om du kontakter meg før du registrerer deg for en 60-dagers gratis prøveperiode, så får du 3 timer gratis hjelp og veiledning av meg i testperioden!

Book et webmøte med meg her!Kategorier:Nyhet

Stikkord:,

%d bloggere like this: