Slik bruker du IBM Connections Editor på din mobile enhet!

Du trenger ingen PC for å editere dokumenter mens du er på reise. Du trenger ikke engang ta med deg dokumentene. Det holder at du har en håndholdt enhet som en smart telefon eller et nettbrett – enten på iOS eller Android plattformene.

Med IBM Connections Editor appen på din håndholdte enhet og dokumentene dine godt forvart i IBM Connections Cloud kan du når og hvor som helst redigere dine Microsoft-dokumenter som du samtidig deler med dine eksterne eller interne samarbeidspartnere eller kolleger.

Appen du installerer på den mobile enheten koster ingenting. Du laster den bare ned fra din foretrukne appstore. IBM Connections Cloud koster tilnærmet null og niks. Da får du utallige funksjoner (les her) og 1 Terrabyte lagring per bruker – og det til bare en månedspris som tilsvarer en halvliter pils på nærmeste pub.

Her ser du hvor enkelt det er:

Vil du vite mer er det bare å booke et internett-møte med meg her!Kategorier:Nyhet

Stikkord:,

%d bloggere like this: