Salgssjef? Slik får du kontroll med salgs-aktivitetene!

Selgere hater rapporteringer og oppdateringer. De vil helst drive salgsprosessen etter sin egen pipe – uten innblanding. Men skal man drive profesjonelt salg må bedriften ha oversikt og kontroll over alle salgsaktiviteter, sikre at hvert steg i prosessen drives fremover mot et positivt resultat – at kunden legger en ordre.

Ta en titt på video’en nedenfor. Den viser deg hvordan verdens mest visuelle system for salgs- og kundeoppfølging gir deg stålkontroll på alle aktivitetene til alle selgerne i din organisasjon. Løsningen heter Pipeliner CRM og forhandles av Brainworker AS over hele Skandinavia.

Laster du ned en 30 dagers gratis test fra denne linken gir vi deg en -1- time gratis online coaching i testperioden. Velger du å kjøpe løsningen kan du ta den i bruk med en gang, men som Authorized Pipeliner Strategic Consulting Partner kan vi hjelpe deg å skreddersy løsningen helt til din bruk.Kategorier:Nyhet, Produktivitet

Stikkord:

%d bloggere like this: