Pipeliner CRM mer enn dobler omsetningen!

Det går så det suser for det amerikanske selskapet Pipeliner CRM. Tredje kvartal i år utmerket seg med at de har doblet omsetning i forhold til tredje kvartal i fjor. Dette skjer like før selskapet skal lansere sin mest avanserte versjon av sin nettskybaserte CRM-løsning. Den nye versjonen får navnet Pipeliner Performance Insights.

 

Pipeliner CRM er verdens mest visuelle CRM-løsning og gir enhver salgsorganisasjon det det trenger for profesjonell og aktiv salgsoppfølging. Løsningen snur tradisjonell CRM-tenking fullstendig på hodet med sin skarpe fokus på selve fremdriften i salgsprosessen og gjør selgerne mål- og aktivitetsorienterte.

Her er noen høydepunkter fra den nye versjonen Pipeliner Performance Insights:

  • Instantly view how territories are performing. Proactively support managers in the field.
  • Go deeper to see how individual salespeople are performing.
  • 5 Key Performance Indicators. Keep users focused in real-time on what really matters.
  • No time wasted searching as users can just check the visual KPIs.
  • Graph views measure and display performance over time. Allowing
    managers to support, coach & mentor based on performance insights.
  • Visually compare salespeople’s performance.
  • Track your own personal performance and challenge yourself.

Brainworker AS er Pipeliner CRM Strategic Consulting Partner for Skandinavia og jobber også med kunder utenfor Norden. Book gjerne et uforpliktende online møte med oss! Dersom du laster ned en 30 dagers gratis prøveversjon her tilbyr vi deg en times online og gratis coaching for å veilede deg i testingen.Kategorier:CRM, Produktivitet

Stikkord:

%d bloggere like this: