Slik får du en mer effektiv hverdag!

For at du skal bli en kjempedyktig snekker må du ha det beste og mest moderne verktøyet. Kanskje en spikerpistol i stedet for en hammer. Kanskje en transportabel, elektrisk kappsag i stedet for en håndsag.

Det samme gjelder uansett hvilket yrke eller jobb du har. Du trenger et godt verktøy og gjerne et verktøy som løser mange forskjellige oppgaver for deg. I min jobb trenger jeg et digitalt verktøy som gjør mye mer enn å sende og motta e-post. Jeg trenger et verktøy for å editere dokumenter, gjennomføre diskusjoner, gjennomføre webmøter, lagre og dele dokumenter, planlegge og gjennomføre prosjekter med både interne og eksterne deltakere. Og jeg må kunne jobbe med dette verktøyet uansett hvor jeg befinner meg og uansett hvilken plattform jeg bruker – uansett operativsystem – uansett om det er en stasjonær PC, en laptop, en surfeplate eller en mobiltelefon.

Jeg har et slikt verktøy og det heter IBM Connections Cloud og er av ledende analytikere i ledende konsulentselskaper som Gartner, IDC og en rekke andre kåret som det ledende sosiale verktøyet for profesjonell bruk.

Om du ønsker å se nærmere på dette verktøyet for å effektivisere ditt eget og dine medarbeideres arbeide så bør du ta kontakt med meg for en live demo og en uforpliktende presentasjon. Du kan booke et møte med meg på denne linken!

Ta en titt på videoen nedenfor og last gjerne ned den gratis prøveversjonen på linken i slutten av videoen. Men glem ikke å kontakte meg for en time gratis veiledning mens du tester!Kategorier:Produktivitet, Social

Stikkord:

%d bloggere like this: