Nå blir det mye lettere å følge opp selgerne dine!

Er du salgssjef og ansvarlig for oppfølging og veiledning av selgerne dine? Da er du sikkert en av dem som sliter med uendelige regneark for å følge opp status for hver eneste selger, kunde og salgsmulighet.

Slapp av! Det finnes en løsning som gjør hverdagen din mye, mye enklere! Du kan nemlig skaffe deg Pipeliner CRM – verdens mest visuelle løsning for salg- og kunde-oppfølging.

Du har en CRM-løsning, sier du: Da er det kanskje en av disse tradisjonelle løsningene som er mer et system for kontaktregistere og rapporter. Men som ikke hjelper deg til å drive salgsaktivitetene videre, som stimulerer selgerne i jobben deres og som gir deg alle mulige grafiske fremstillinger i sanntid.

Ta en titt på videoen nedenfor og se om du kanskje burde teste Pipeliner CRM. Om du registrerer deg og laster ned programmet på denne linken gir jeg deg en time gratis veiledning i testperioden! Du kan også booke et webmøte med meg for mer info.Kategorier:CRM, Nyhet, Produktivitet

Stikkord:,

%d bloggere like this: