Slik vil CRM utvikle seg neste år!

Integrasjon av sosiale medier. Mer fokus på selve salgsprosessen. Mobil tilgang og integrasjon mot andre systemer.

Dette er danske Computerworlds spådom for utviklingen av CRM i tiden fremover. Man fremhever viktigheten av å kunne følge sine kunder i sosiale medier og gode analysemuligheter sammen med koblinger mot marketingverktøy.

I dag er det de færreste tradisjonelle CRM-løsninger som inkluderer og integrerer slike funksjoner, men de kommer seg.

Da jeg selv skulle velge et CRM-system til Brainworker AS lette jeg vel og lenge etter et system som var visuelt, nettskybasert, mobilt og som først og fremst var selger-vennlig. Jeg skulle ha et system som ikke var for dyrt og som ikke kun var et rapportsystem, men et aktivt salgsverktøy som stimulerte til aktivitet.

Jeg kikket på flere norske løsninger som var helt ok, men som var nokså tradisjonelle «tabellmaskiner». Dessuten lå de altfor høyt i pris!

Men jeg fant en løsning som virkelig har overrasket positivt og som gav meg alle de funksjonene jeg ønsket meg med henblikk på fremdrift i salgsarbeidet, visualitet, enkelhet, overvåking av kundene i sosiale medier – og ikke minst et fantastisk bruker-grensesnitt med meget gode grafiske analyseverktøy.

Jeg valgte Pipeliner CRM og har nå sertifisert meg som Pipeliner CRM Consulting Partner med Skandinavia som markedsområde. Min fokus er å hjelpe kunder som ønsker å vurdere Pipeliner CRM med veiledning i en testperiode, opplæring og skreddersøm av visuelle salgsprosesser.

Du kan teste Pipeliner CRM gratis i 30 dager sammen med dine selgere ved å bruke denne linken. Du vil da også få en time gratis online veiledning fra meg. Book her!

På YouTube finner du en rekke videoer som viser Pipeliner CRM i aktivitet. En av dem ser du her. Legg merke til det fantastisk visuelle brukergrensesnittet og analyse-verktøyet.

Pipeliner CRM kan brukes på den plattformen jeg fortrekker og på mobile enheter. Her har jeg full oversikt over beslutningskartene hos hver kunde, jeg har bilder av kontaktpersonene, følger dem på LinkedIn, Facebook, Twitter og andre sosiale medier (både firmaet og kontaktpersonene).

For hver fase i salgsprosessen har jeg sjekklister over oppgaver som må gjøres for å komme videre til neste fase. Og i hver fase ligger det standard produktbeskrivelser og standard dokumenter som maler for tilbud, kontrakter, møtebekreftelser etc.. Dessuten har jeg direkte tilgang til informasjon om den enkelte kunde i offentlige registere, f.eks. regnskap og årsrapporter.

Ønsker du å øke salgsaktivitetene, strømlinjeforme salgsprosessene, skape flere leads og close flere case? Da er det på tide å teste Pipeliner CRM!Kategorier:CRM

Stikkord:

%d bloggere like this: