Hvem er hvem hos kunden din? Og hvem tar kjøpsbeslutningen?

Når du jobber med et nytt prospect kan det være en utfordring å holde styr på hvem som er hvem og hvilke roller de har. Ikke alltid like enkelt for den som har uendelig lange lister med prospects og eksisterende kunder å holde styr på.

Dette kan du jo holde styr på i kontaktregisteret ditt eller i CRM-løsningen din, tenker du. Men da må du sitte og bla frem og tilbake i tabellene og listene. Og det kan ta tid og også oppleves som uoversiktlig.

Da er det enklere med denne svært visuelle løsningen:

Men så kommer neste utfordring. Og det er å kartlegge hvilke roller og holdninger kontaktpersonenen dine har i forhold til deg og de løsningene du ønsker å selge til kunden. Hvem sitter på budsjettet, hvem påvirker kundens kjøpsbeslutning, hvem er imot og hvem er for.

Da kan dette være en løsning for deg:

Vil du vite mer om denne løsningen kan du booke et møte med meg her eller registrere deg for en 30 dagers gratis prøveperiode på denne linken. Da gir jeg deg en times gratis veiledning ved oppstart av testperioden din.

Godt salg!Kategorier:CRM, Produktivitet

Stikkord:

%d bloggere like this: