IBM Docs gjør kontorarbeidet lettere

Er du en av dem som bruker en hel rekke verktøy for å skrive, editere, dele, kommentere og oppdatere dokumenter? Hvor enkelt er det egentlig å bruke f.eks. Microsoft Office eller Office 365? Ikke så enkelt som du opprinnelig trodde, kanskje?

Selv bruker jeg IBM Docs som er en integrert del av mitt sosiale intranett IBM Connections Cloud S1. Og jeg kan jobbe med dokumentene mine i både Microsoft Office og Open Office formater uten å ha en eneste programvarelisens fra Microsoft.

Og mine dokumenter kan jeg jobbe med når jeg vil, hvor jeg vil – og på hvilken plattform jeg vil – også på håndholdte enheter. Se bare her:

Vil du vite mer om IBM Docs og IBM Connections Cloud kan du ta kontakt med meg for en demo og se hvilke betydelige økonomiske besparelser du kan oppnå. Eller hvor mye du kan øke effektiviteten i din bedrift!Kategorier:Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: