Nå kan du få IBM Verse og IBM Connections for 25 brukere gratis! + GRATIS WORKSHOP!

Vel, gratis og gratis. Det er selvfølgelig en gratis test-periode, men absolutt nok til at du skal kunne oppleve hvordan verdens ledende samhandlingsløsning gjør din arbeidsdag lettere.


I den 60 dager lange prøveperioden får du tilgang til en helintegrert suite av samhandlingsverktøy som inneholder en rekke verktøy:

  • Dashboard– med oversikt over all informasjon og aktivitet på intranettet som er relevant for deg.
  • Files – der du lagrer alle dine dokumenter, med full tilgangs- og versjonskontroll både internt og eksternt. Inneholder også den fulle kontorstøttepakken IBM Docs der du kan skrive, redigere, lagre og dele tekst-dokumenter, regneark eller presentasjoner. Flere kan redigere samme dokument i sanntid. Og du har full tilgang til dokumentene på alle dine håndholdte enheter som iOS eller Android der du også kan redigere dem. Dokumentene er kompatible med både MS Office og Open Office. Det sparer deg for masse penger til Office-lisenser.
  • Istant Messaging – som gir deg både lynmeldinger, audio- og video-møter, raske filoverføringer, utklippstjeneste og en rekke andre funksjoner. Brukes også på håndholdte enheter med gratis apper både for iOS og Android.
  • Web Meetings – gir deg mulighet til å gjennomføre webmøter med audio- og video og opptil 199 samtidig deltakere. Brukes også på håndholdte enheter med gratis apper både for iOS og Android.
  • Communities – som gir deg tilgang til digitale fellesskap både internt og eksternt for å dele dokumenter, diskusjoner, bilder, fremdrifts-planer, prosjekter og det meste du måtte ha behov for i din samhandling med andre.
  • People – eller Profiles som de fleste kaller det gir deg tilgang til CV’er, kompetanse og kontaktinformasjon til alle som er knyttet til ditt nettverk i løsningen. Utmerket verktøy for store organisasjoner som ofte skal sette sammen optimale prosjekt-team.
  • Activities – er verktøyet som gir deg full kontroll på små og store prosjekter både internt eller i samarbeide med kunder eller leverandører. Her bygger du selv opp dine egne prosjektmaler for senere gjenbruk. Uhyre smart og enkelt å bruke. Og husk at dine gjestebrukere utenfor din organisasjon betaler ingenting for bruken.
  • Webmail, calendar and contacts – gir deg verdens mest moderne e-postløsning, IBM Verse, som gir deg en helt ny måte å jobbe med e-post på. Denne løsningen vil revolusjonere måten du jobber på og må oppleves for å forstå den!

TEST HELE TEAMET GRATIS
Husk at du i prøveperioden får tilgang for hele 25 brukere som hver for seg får 1.0 GB lagringsplass i samhandlingsløsningen, samt 1.0 GB lagringsplass i e-post-løsningen.

I tillegg får du en Reviewer Guide som hjelper deg til å teste løsningen i de 60 dagene du har på deg!

GRATIS WORKSHOP
Du registrerer deg for en 60 dagers prøveperiode for 25 brukere ved å benytte denne linken! Straks du har gjort dette kontakter du meg for å få en halv dags gratis workshop med full live gjennomgang av løsningen relatert til din daglige virksomhet!

PS! Ikke spør meg om prisen – det er så billig at du ikke vil tro meg uansett! Også alle de utgiftene du har i dag som du nå kan kutte ut..

 

 Kategorier:Produktivitet, Social

Stikkord:

%d bloggere like this: