Travle tider…

images-1Februar blir en travel måned med nye prosjekter for helt nye kunder både innen social business, informasjon og produktivitet.

Kommuner
Vi har inngått kontrakter med to kommuner som nå skal innføre nye arbeidsmetoder gjennom et helt nytt sosialt intranett. På den måten ønsker de å forbedre det interne samarbeidet, men også jobbe mer effektivt med samarbeidspartnere utenfor kommuneorganisasjonen.

Dette blir et spennende motivasjons- og opplæringsprosjekt som starter opp i siste halvdel av februar og vil pågå et par uker fremover.

Sea farming
Samtidig starter også et prosjekt der vi skal bidra til høyere produktivitet hos kunnskapsmedarbeidere i en av Norges største aktører innen sea farming. Her ønsker man å minske arbeidspresset ved å bevisstgjøre de ansatte og finne smartere måter å jobbe på. Prosjektet medfører foredrag, opplæring, analyser og oppfølging med coaching helt ned på person-nivå.

Dansk it-selskap
Vi har også inngått avtale og allerede utført en del informasjons-arbeide for et dansk it-selskap som etablerer seg på det norske markedet.

Webinarer
På oppfordring kommer vi til å fortsette våre 30-minuttes webinarer med tittelen Jobb mindre og få mer gjort! Dette er et webinar du kan følge fra din egen PC eller håndholdte enhet og har vist seg så populært at flere har bedt om å få beskjed om neste gang det blir avholdt slik at deres kolleger får mulighet til å delta. Noen har også bestilt bedriftsinterne 3-timers workshops.

Social CRM
Dette er et tema som blir mer og mer spennende. Vi ser også at begrepet Social Selling og Social CRM griper om seg. Dette vil vi skriver mer om på våre websider og også arrangere webinarer i tiden fremover. Brainworker AS er skandinavisk consulting partner med USA-baserte Pipelinersales Inc. som har utviklet et revolusjonerende salgsstøtte-verktøy med navnet Pipeliner CRM.

En travel vår!

 Kategorier:CRM, Produktivitet

%d bloggere like this: