Glem gammeldags e-post. Skaff deg en personlig assistent!

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Gammeldags e-post er ikke effektivt! Det er ikke e-posten som jobber for deg, det er du som jobber for e-posten!

Men nå har det skjedd noe! I dag lanserte IBM en helt ny form for e-post. En intelligent e-post som leser innholdet og analyserer det for deg. Men som også foreslår hva du skal gjøre med innholdet i den.

Med andre ord en personlig assistent!

1453052721_thumb.pngHer er hva denne personlige assistenten gjør for deg – den uthever linjer i teksten som innebærer en aktivitet, noe du må reagere på med en handling. Og når du trykker på den uthevede linjen skjer nettopp det du vil ha den til å gjøre. Der og da!

Den lever fullstendig opp til GTD*-prinsippet om at dersom du kan gjøre en oppgave på mindre enn to minutter så skal du gjøre den med en gang! Tenk hvilken fart det ville få på arbeidsprosessene på jobben din om alle ansatte hadde hatt en slik personlig assistent!

Ett klikk på den uthevede teksten i e-posten og du trigger aktiviteten som kanskje ligger i en helt annen applikasjon, men sømløst.

 Kategorier:Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: