Lufthansa samler 120,00o ansatte i ny plattform for samhandling

Det tyske flyselskapet Lufthansa Group har de seneste årene fusjonert inn en rekke andre kjente flyselskaper som Austrian, Swissair, Eurowings, Brussels Airlines og moderselskapet Lufthansa inn under Lufthansa Groups vinger.

Hvert selskap har opereret med sine egne samhandlings-løsninger og vært individuelle siloer uten den nødvendige samhandlingsmuligheten på tvers av selskapsgrenser, landegrenser, språkgrenser og fagområder.

I dag annonserte Lufthansa at de nå slår alle selskapene sammen på en og samme plattform for samhandling. Denne bygger de på teknologier fra IBM med Connections og Cognos som de mest fremtredende. Dette vil hjelpe gruppen til å oppnå en rekke synergieffekter på tvers av selskapene.

Via IBMs mobile apper for samhandling kan kabinpersonalet nå samhandle direkte med bakkepersonalet, piloter samhandler med flyteknikere og flight-logistikk – og erfaringer og kunnskap deles på tvers av alle selskapene. Dette gjør at alle de 120,000 medarbeiderne i gruppen nå kan lære av hverandre og utveksle informasjon og kompetanse mye raskere enn tidligere.

 Kategorier:Nyhet, Produktivitet, Social

%d bloggere like this: