Slik får du superkontroll på salgsprosessene dine!

Som salgssjef vet du at det er to dødsviktige saker å fokusere på i salg:

  1. Frigjøre tid for selgerne slik at de kan bruke maksimalt av sin arbeidstid på prospekting og kundekontakt.
  2. Å ha stålkontroll på salgsprosessene fra dag til dag, optimalisere ressursbruken og analysere hvilke salgsmetoder er det som virker og ikke virker. Og ikke minst – hvordan ligger hvert eneste salgcase an, hvordan ligger hver selger an og hvem av dem skaper mest verdi med minst ressursbruk.

Men skal du få dette til er det ikke nok med et regneark eller kunderegister. Nei, det er ikke nok med et tradisjonelt CRM-system som stort sett bare er et litt avansert kontaktregister.

Det du trenger er en CRM-løsning som frigjør tid for selgerne, gir dem lyst til å bruke systemet og som gir deg som salgssjef raske svar på hvordan salget ligger an i øyeblikket. Det gjelder å ha kontroll.

Det er derfor jeg selv har valgt Pipeliner CRM som er det absolutt enkleste, mest visuelle og morsomme CRM-systemet jeg noensinne har brukt. Og jeg har brukt mange – både norske og utenlandske – både for gigantbedrifter og bittesmå enkeltmannsforetak.

Ingen av dem har slått Pipeliner CRM når det gjelder å drive salget fremover og samtidig hjelpe meg i arbeidet med å overvåke kundene og holde track på situasjonen og prognosene.

Ta en titt på videoen over så får du et lite innblikk i hva jeg mener.

Og skulle du ønske å teste løsningen sammen med noen av dine selgere – helt gratis – i 30 dager, så registrerer du deg her. Da gir jeg deg også en time gratis veiledning når du setter i gang.

Skulle du heller ønske en live demo så booker du tid med meg her!

 Kategorier:CRM, Nyhet, Produktivitet, Video

%d bloggere like this: