Pipeliner CRM med utmerkelse for kundetilfredshet

» Vi er svært glade for å få så positive tilbakemeldinger fra våre kunder,» sier Nikolaus Kimla, CEO for Pipelinersales Inc. etter at selskapet er utnevnt som “Highest Rated in Satisfaction for CRM Products” av G2 Crowd.

G2 Crowd er verdens ledende analytikere av forretnings-programvare. De har nå utpekt Pipeliner CRM som den høyest rangerende CRM-løsning – kun basert på tilbakemeldinger fra sluttbrukere. Utnevnelse av Pipeliner CRM kom som en del av G2 Crowds «Best of 2015 User’s Choice Lists.»

» Vi gikk på CRM-markedet fordi vi opplevde at tradisjonell CRM var mer en byrde og klamp om foten på selgere og salgssjefer. CRM skal være det motsatte og være et stimulerende verktøy som gjør salgsjobben lettere. At vi nå har fått en så høy rating viser at vi oppnår målsettingen vår,» sier Nikolaus Kimla.

Nettopp brukervennligheten er det som preger Pipeliner CRM, i følge brukerne:

» Jeg elsker den visuelle strukturen,» forteller Chris Collier som er nasjonal salgssjef for Whole Harvest Foods.

» Jeg har jobbet med salg i hele mitt liv og aldri gjort noe annet. Pipeliner CRM visualiserer nå alt som foregår i min selgerhjerne – alt som tidligere befant seg som notater på servietter, bakpå kvitteringer, på gule lapper og på baksiden av visittkort. Alt dette visualiserer seg nå på min laptop i stedet for i mitt hode.»

» Det er faktisk veldig enkelt å bruke,» sier Eric McDowell som er nasjonal salgssjef i S. Sterling Company.

» Jeg vet ikke hvordan jeg kan uttrykke det enklere. Det er utrolig enkelt å registrere en ny salgsmulighet, knytte kontakter til denne og deretter styre denne muligheten videre i aktivitets-kalenderen. Alt er knyttet elegant sammen og veldig visuelt. Det er ikke det minste plundrete.»

Helt siden begynnelsen har Pipeliner lagt sterk fokus på brukernes behov for enkelhet og god, visuell oversikt. Slagordet har hele tiden vært  “Instant Intelligence, Visualized” og dette reflekteres i hver eneste funksjon. Dette er også tilbakemeldingen fra kundene som forteller at selgerne faktisk liker å bruke systemet.

At kundene er fornøyde gjenspeiler seg også suksessen til Pipeliner CRM de siste årene. Resultatet for 2015 endte med hele 106 % over 2014. Det er det tredje året selskapet har fordoblet resultatet år over år. Kategorier:CRM, Nyhet, Salg

Stikkord:

%d bloggere like this: