Pipeliner CRM integrerer nå med Google Forms

Pipeliner CRM har annonsert enda en ny integrasjon med Google. Den nye integrasjonen gjør det mulig for brukere av Pipeliner CRM å automatisk generere leads, opportunities, accounts og contacts via Google Forms knyttet til websidene deres.

Den nye integrasjonen kommer samtidig med at man lanserer Pipeliner CRM Version 9.0 Automata onsdag 23. mars 2016.

Den nye integrasjonen gjør at Pipeliner-brukerne kan benytte Google Forms på sine websider og la de besøkende på websidene selv legge nye leads og henvendelser direkte inn i Pipeliner CRM. Når en kunde fyller ut en Google Form og klikker lagre, skaper Pipeliner Google Add-On automatisk et nytt lead, opportunity, account eller contact og legger det inn i Pipeliner CRM.

Informasjonen ligger derved klart i selgernes salgsverktøy slik at de kan ta tak i det, kontakte den potensielle kunden og dra det potensielle salget videre.

Se video.

Prøvekjør Pipeliner CRM.

Her er hovedfunksjonene:

  • Automatically create Pipeliner CRM leads from Google Form attached to your website.
  • Automatically create Pipeliner CRM opportunities from Google Form.
  • Automatically create Pipeliner CRM accounts from Google Form.
  • Automatically create Pipeliner CRM contacts from Google Form.
  • Maps Google Form Questions with All Pipeliner Fields with Custom Fields included.
  • Use predefined Google Form Questions Templates automatically connected to Pipeliner records.

Pipeliner CRM er en programvare-løsning som gjør det mulig for selgere og salgsledelse å ha fullt overblikk og forståelse av salgsprosessen. Fra den første kontakten med kunden og helt frem til avslutning av salget. Med sitt visuelle bruker-grensesnitt gjøres prosessen enkel slik at salgsavdelingen sparer tid og beholder fokus. Løsningen kan enkelt tilpasses den enkelte bedrifts salgsprosesser og metoder – og skalerer enkelt fra små enmannsbedrifter og opp til gigantiske salgsorganisasjoner.

Pipelinersales Inc. som utvikler og selger Pipeliner CRM har sine hovedkontorer i Los Angeles, California og Wien, Østerrike. Man har også kontorer i UK, Skandinavia, Slovakia og India. 

Brainworker AS er Skandinavisk representant for Pipeliner CRM og er autorisert Pipeliner CRM Strategic Consulting Partner.Kategorier:CRM, Nyhet, Salg, Video

%d bloggere like this: