Brainworker lanserer social project management

Brainworker er spesialister på å hjelpe bedrifter og ansatte til å bli mer produktive og konkurransedyktige ved å innføre en ny måte å arbeide på. Etter å ha etablert oss på markedet som rådgivere innen Social Business Strategy, Social CRM, Social Collaboration og Personal Social Productivity – går vi nå også inn på markedet for Social Project Management.

Skjermbilde 2016-02-26 kl. 13.18.35Dette gjør vi ved å knytte oss til ProjExec European Competency Center i Geneve i Sveits der utviklerne av ProjExec, TrilogGroup Inc. har sin europeiske hovedbase.

Det er en rekke norske kunder som i dag har det sosiale prosjektstyrings-verktøyet ProjExec. Blant annet benyttet TV 2 verktøyet da de planla sine sendinger fra vinterolympiaden i Sotsji i Russland.

» Jeg er veldig glad for å ha inngått samarbeidsavtale om ProjExec. Det var i min tid i IBM at jeg bragte løsningen til Norge ved å skaffe TrilogGroup et par norske forhandlere. Denne løsningen passer helt perfekt inn i vår strategi og komplementerer de andre to løsningene vi også har – IBM Connections og Pipeliner CRM,» sier Arne Sigurd Rognan Nielsen i Brainworker.

Brainworker vil fokusere på hele det Skandinaviske markedet med sine løsninger og har allerede planene klare for sin satsning både i Norge, Sverige og Danmark.

Vi har sikret oss samarbeide med de beste konsulentene på området og jobber også tett opp motProjExec European Competency Center i Geneve.

 

Book møte!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: