Nye spennende foredrag

workshops_147488846

 

Nå lanserer jeg nye, engasjerende, spennende og lærerike foredrag for deg som er opptatt av produktivitet og effektivitet – enten det er deg selv eller din bedrift det dreier seg om.

Her er noen av foredragene:

  • Slik øker du salget med social selling. Lær Social Sales Prospecting, Sales Forensic, Solution Selling, Signature Selling, Sales Pain Chain, Buyer Mapping og Social CRM.
  • Slik bruker du LinkedIn som en proff. Lær deg metodene for å bruke LinkedIn som et profesjonelt og systemtisk verktøy for prospecting. Metodikk, rutiner og effektive roboter som flerdobler resultatene dine.
  • High Tech, High Speed, High Touch. Lær hvordan du kan utnytte moderne teknologi for samhandling internt og eksternt. Lær hvordan du kan korte ned tiden på prosessene både internt og overfor kundene. Lær hvordan du kan frigjøre mer tid til kvalitetstid med kundene og fokus på de verdiskapende aktivitetene.
  • Social Business – den nye måten å jobbe på! Hva er social business og hva betyr det for min bedrift? Hvorfor skal man bli en social business og hvordan blir man det? Dette er foredraget for deg som gjerne vil legge om strategien og bygge en bedrift og en bedriftskultur for fremtiden.

Alle disse foredragene kan også leveres som  hands on 3-timers workshops der deltakerne får oppgaver som er relatert til egen situasjon og ender opp i en konkret handlingsplan.

Les flere detaljer om foredragene her!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: