Slik får du en bedre arbeidsdag!

Noe av hemmeligheten ved å få unna alle oppgavene på jobben er å ha gode rutiner, gode planer, gode vaner og – ikke minst – fokusere på de viktigste oppgavene. Prioriterer man de viktigste oppgavene fremfor de som haster – oppgaver man burde gjort for lenge siden – så vil man i løpet av kort tid komme ajour og hele tiden ligge i forkant.

Men noen ganger skjærer det seg. Uforutsette ting kan skje som man ikke har kontroll på selv. Som i videoen nedenfor der en kollega ikke kan få gjennomført en presentasjon fordi et fly er forsinket. Da må man improvisere og kanskje få en kollega til å gjøre oppgaven for seg.

Likevel kan man være med på møtet fra den flyplassen der man sitter værfast. Og likevel kan man oppnå gode resultater og løse oppgavene.

Men det krever at du har gode verktøy, slik noen av mine kunder og jeg selv har. Med disse sosiale samhandlings-verktøyene kan du løse oppgavene dine uansett hvor du befinner deg. Med et klikk deler – ikke sender – du f.eks. en presentasjon med en kollega. Og med et  klikk blir du med i møtet selv om du blir sittende værfast på en flyplass, eller må holde deg hjemme fordi du har et sykt barn.

Disse funksjonene i mitt verktøy har berget meg mange ganger fra å utebli fra møter. Ja, faktisk er dette så effektivt at jeg tar de fleste kundemøtene fra kontoret mitt hjemme. Bilde, lyd, presentasjoner, dokumenter, prosjekter – alt dette deler jeg med kundene mine via internett.

Det har til og med hendt at jeg har tatt slike møter i bilen. Da parkerer jeg og logger meg på møtene enten via smart-telefonen eller surfeplata mi. Det kan ikke bli mer fleksibelt og enklere enn dette. Det er rasjonelt, det er raskt og det er urolig produktivt.

Dessuten er det utrolig billig og innebærer ingen installasjon av programvare på arbeidsstasjonene mine. På de håndholdte enhetene mine installerer jeg en liten app som dessuten er gratis.

Ta en titt på videoen så får du en smakebit av hvordan din hverdag kan se ut i fremtiden. For meg er ikke dette fremtid, men slik jeg jobber nå.

Vil du vite mer? Book et møte med meg her!

 Kategorier:Nyhet, Produktivitet, Video

%d bloggere like this: