Ny workshop: Slik blir du superproff på LinkedIn

Ja vel, så du har en profil på LinkedIn, sier du, men ingenting skjer. Det kommer jo ikke en eneste kunde rennende inn…

Nei, det er jo klart det. Du har en dødskjedelig profil som ikke sier det døyt om hva du kan tilby dine potensielle kunder. Du synes selvfølgelig det er en flott profil, men vekker den interesse hos prospektene dine? Den handler kanskje mer om deg enn om de potensielle kundene du ønsker å treffe?

LinkedIn_Logo.svgDu gjør kanskje heller ingen målrettede aktiviteter der, du synliggjør ikke din kompetanse. I det hele tatt er det vel kanskje slik at du kunne nøyd deg med å stå i telefonkatalogen. Det kom jo ikke mange kundene via den heller.

Jeg bruker LinkedIn som mitt profesjonelle verktøy for å finne potensielle nye kunder. Det er her jeg finner dem og det er her de finner meg.

De fleste av mine oppdrag som konsulent kommer via LinkedIn. Faktisk går dette så bra at jeg har satt av en time hver dag uken igjennom for å jobbe med prospecting via LinkedIn. Men det er også den eneste tiden jeg bruker til manuelt arbeide i dette sosiale mediet.

Om natten står datamaskinen min og jobber i flere timer med å besøke profilene til potensielle kunder. Omtrent 600 profiler er jeg innom hver natt.

Med andre ord har jeg tatt i bruk et par roboter som gjør jobben for meg. Og det gjøres uten at det oppfattes som spam. Besøkene på profilene deres er så målrettede og personlige at de oppfattes som positive av prospektene.

NY WORKSHOP!

Det er på tide å ta et tak og sette i gang. Du kan for eksempel kontakte meg og be om en 3 timers hands-on workshop for å lære deg gamet.

group_meeting_puzzle_final_step_800_clrHer er noe av det du kommer til å lære:

  • hvordan du lager en personlig profil som vekker interesse og får de potensielle kundene til å ta kontakt
  • hvordan du gjør profesjonelle søk og seleksjoner for å finne dine målgrupper
  • hvordan du skaper en systematisk prosess for å skape kontakt, tillit og samhandling steg for steg uten å virke påtrengende
  • hvordan du synliggjør din kompetanse via artikler og deltakelse i målrettede grupper
  • hvordan du bruker roboter til å gjøre store deler av jobben for deg

Under workshop’en jobber vi direkte med din profil og gjør den mer tiltrekkende. Og vi begynner å skape resultater med en gang.

Workshop’en kan holdes 1-til-1 eller for grupper. F.eks. for en gruppe selgere eller andre som ønsker å forbedre den eksterne kommunikasjonen i en bedrift.

Denne workshop’en kan også gjennomføres i form av et foredrag på ca. 45 minutter – enten i åpne sammenhenger eller internt i din bedrift eller organisasjon.

Interessert? Ta kontakt!Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: