Pipeliner CRM med ny versjon! Kjøp nå til gammel pris!

Premiere onsdag 23. mars 2016. Pipeliner CRM 9.0 Automata er navnet på den nye versjonen som bringer en rekke nyheter når det gjelder brukergrensesnitt og integrasjon. 

Spar penger – kjøp nå! Kjøper du Pipeliner CRM innen utgangen av 22. mars 2016 får du den nye versjonen til den gamle prisen som er USD 35 per bruker per måned. Fra og med 23. mars er prisen USD 55 per bruker per måned. Så her er det penger å spare.

Har din testperiode utløpt kan du registrere deg på nytt her og deretter legge ordren direkte i applikasjonen. Har du ikke testet Pipeliner CRM tidligere, men ønsker å gjøre det nå, bruker du samme linken.

Lanserings-webinar! Du kan delta på vår online lansering der vi viser Pipeliner CRM 9.0 live – både Basic versjon og Advanced versjon. Her kan du melde deg på! Kanskje får du også se den nye mobilversjonen som har fått et fantastisk nytt og flott brukergrensesnitt!

Vil du vite mer så ikke nøl med å ta kontakt: +47 41535313 / arne@brainworker.noKategorier:Nyhet

%d bloggere like this: