Stadig flere velger IBM Connections

Det er mye å gjøre for tiden. Stadig flere bedrifter og kommuner har innsett at man må endre måten man jobber på – og at veien å gå er via sosiale intranett og ekstranett. Ved å effektivisere samhandlingen internt og eksternt klarer man å øke produktiviteten hos medarbeiderne samtidig som man kutter kostnader.

Før påske bidro jeg til å implementere nye digitale arbeidsmetoder i en av våre mange kommuner. Og i april begynner jeg arbeidet med å gjøre det samme i enda en norsk kommune.

I dag signerte jeg to nye kontrakter med nye kunder. Den ene innen revisjon og regnskap, den andre en bransjeorganisasjon. Begge har sett hvilke kostnader de kan spare ved å flytte all samhandling over i nettskyen samtidig med at de innfører nye teknologier som gir dem muligheter de ikke har hatt før.

Felles for alle disse kundene er at de har valgt IBM Connections Cloud som  for sjette år på rad er utpekt som verdens ledende sosiale intranett-løsning for profesjonell bruk i bedrifter, forvaltning og organisasjoner.

En spørreundersøkelse gjort hos den kommunen som implementerte sin nye løsning like før påske forteller om stor begeistring hos brukerne. Ikke minst fremhever de den nye løsningen for e-post, IBM Verse, som de mener er helt unik og tidsbesparende. Flere av brukerne ønsker nå at flere k0mmuner i deres region tar i bruk samme løsning slik at de kan forenkle det interkommunale samarbeidet.

Det blir en travel tid for Brainworker AS utover våren…Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: