Snart får du din egen digitale sekretær

Innboksen kan være et mareritt mandag morgen. Nå kommer Watson-teknologien til IBM Verse. Dermed kan mange av oppgavene du gjør manuelt i dag i en nær fremtid bli automatisert. Du får din digitale personlige assistent.

IBM Verse er den nye, revolusjonerende metoden å jobbe med e-post på og kommer intergert med den markedsledende løsninger for intern- og ekstern sahandling, IBM Connections. Løsningen gjør det mye enklere og raskere å gjenfinne e-post. Norske brukere som har tatt i bruk denne løsningen skryter hemningsløst av den.

Nå kommer også IBMs Watson-teknologi til IBM Verse. Watson er en analyseteknologi som blant annet benyttes i kreftforskning over hele verden og ikke bare til å analysere medisinske data, men også leverer forslag til behandlinger.

Deisse mulighetene vil man nå også innføre i annen samhandling og kommunikasjon for å gjøre arbeidsdagen enda enklere for brukerne av bl.a. IBM Verse e-postløsning. Dette vil man nå presentere på vårseminaret til ISBG som er den frittstående brukergruppen for bedrifter og enkeltmedlemmer som bruker IBMs programvare for samhandling.

– Watson kan brukes på mange områder, og vi kommer til ISBG vårseminar for å snakke litt generelt om hvilke muligheter som finnes med Watson-teknologi, og se spesifikt på dette opp mot samhandling, forteller Lars Andrew Kirste fra IBM Analytics Group.
Sammen med kollega Vidar Svendsen (bildet) kommer han til ISBG vårseminar 24. mai med foredraget «Watson comes to Verse!». I løpet av 2016 planlegger nemlig IBM å lansere en Watson-løsning for IBM Verse.

– Hvis du ønsker det kan Watson bli din personlige assistent, som hjelper deg med å bli mer effektiv. Du vil få gode og relevante forslag på hva du bør gjøre, samtidig som Watson kobler informasjonen i eposten opp mot ekstern informasjon, foreslår møtetidspunkt og automatiserer en del av de oppgavene du i dag utfører manuelt når du går gjennom innboksen, sier Svendsen.

Du kan lese mer om IBMs Watson-teknologi her.

Du kan lese mer om ISBGs Vårseminar 2016 her.Kategorier:Cloud, Nyhet, Produktivitet

1 svar

%d bloggere like this: