Slik blir prosjektstyring gøy!

Du trodde vel at prosjektstyring var no’ kjedelige greier? Bare masse regneark og diagrammer. Å være prosjektleder er bare for petimetere og nerder, tenker du og i ditt stille sinn legger du til: Sånne folk er født og oppvokst på et millimeterark.

Men du tar feil. Prosjektstyring er spennende. Det er for folk som liker andre mennesker, som liker dialogene, erfaringsutvekslingene, idéene, kreativiteten, men samtidig holde kontroll og sørge for at alt som skal skje, skjer til rett tid og til rett kvalitet.

Prosjektstyring er først og fremst en sosial happening. Noe som skjer mellom mennesker. En prosess der alle kan lære av hverandre og bli dyktigere, sammen.

Det er dette jeg skal snakke om den 9. juni 2016 på CIO Forum Prosjektstyring i Oslo. Det jeg skal snakke om er ikke regneark, teorier, tabeller og sånne kjedelige greier. Nei, jeg skal snakke om Social Project Management. Jeg skal forklare hva begrepet innebærer, hvilke utfordringer det gir deg som prosjektleder og hvilke problemer det løser når det gjelder dagens prosjektstyringsløsninger.

For du er vel en av dem som vil komme videre, finne nye måter å jobbe på, slik at prosjektene dine holder tidsrammene og den ferdige løsningen leveres med et kvalitets- og verdimessig resultat i forhold til oppdragsgiverens ønsker?

Skal du bli bedre må du forandre på noe. Gjør du ikke det blir alt som før. Og ønsker du at alt skal  være som før kan du bare holde deg hjemme. Da er mitt foredrag ikke noe for deg.

Men ønsker du å gjøre noe nytt skal du komme og høre på foredraget mitt.

Det umulige er mulig. Det tar dessuten kortere tid!

Vi sees!Kategorier:Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: