Enda en kommune med IBM Connections

Før påske tok en kystkommune i Nord-Norge i bruk samhandlingsplattformen IBM Connections Cloud for å gjøre intern og ekstern samhandling enklere for brukerne.

De har nå tilgang til en rekke verktøy som vil sette dem i stand til å øke produktiviteten, få bedre oversikt og gjøre kunnskap lettere tilgjengelig enn tidligere. Les mer her for å se hva denne kommunen nå har tilgang til.

En spørreundersøkelse foretatt blant brukerne etter noen ukers bruk viser klart at brukerne er begeistrede over den nye løsningen – ikke minst IBM Verse – den nye intelligente e-postløsningen som gjør det mye enklere å gjenfinne viktig e-post og dele disse internt. Likeledes muligheten til å dele dokumenter uten å sende dem som vedlegg til e-post.

Neste uke begynner enda en Nord-Norsk kommune opplæringen av brukerne på nøyaktig samme løsning; IBM Connections Cloud og IBM Verse. Jeg skal selv stå for opplæringen og gleder meg til alle aha-opplevelsene jeg vet jeg kommer til å møte hos brukerne. Det er når jeg ser lyset gå opp for brukerne om hvor mye enklere denne nye måten å jobbe på gjør det for dem. De får rett og slett en bedre arbeidshverdag.

Ordføreren i den første kommunen jeg var hos ble så begeistret at han mente alle kommuner i hans region burde ha samme løsning. Alle snakker om samarbeide, men dette er kanskje den beste måten å samarbeide på i og med at man kan opprette interkommunale samarbeidsrom, mente han.

Nå vil han ta i bruk digitale møterom for hastemøter uten at deltakerne behøver å reise inn til kommunehuset. De kan delta i møtene via PC, nettbrett eller smarttelefon og få både dokumenter, presentasjoner og diskusjonene der de befinner seg.

Som sagt, jeg gleder meg til en ny uke med begeistrede brukere.

 Kategorier:Nyhet, Produktivitet, Social

1 svar

  1. Kanonbra :)))

    Liker

%d bloggere like this: