IBM konverterte en halv million brukere på under ni måneder!

På under 9 måneder har IBM gjort det kunststykke å konvertere 500.000 mailbokser til den nye IBM Verse og IBM Connections – begge løsninger i nettskyen.

Daglig flyttet IBM i gjennomsnitt 5.000 brukere over til nettskyen der de nå har de aller fleste av de verktøyene de har bruk for i sitt daglige arbeide, enten det gjelder samhandling, e-post eller dokumentbehandling og webmøter. Og dette har de tilgang til fra alle plattformer og iOS – både stasjonært, laptop eller håndholdt.

I IBM er det nå fritt valg av utstyr. Både Windows, Linux og iOS er støttet. Alle selgere i gigantselskapet har fått sine personlige iPad’s der de har tilgang til alt de trenger av verktøy, enten det gjelder samhandling, chat, e-post, webmøter, dokumentdeling og editering. En IBM’er kan i dag gjøre 70-80 % av arbeidet sitt fra en håndholdt enhet når som helst og hvor som helst.

Skjermbilde 2016-04-17 kl. 09.49.28» Vi ser alltid etter nye måter å sette våre medarbeidere i stand til å jobbe mer effektivt. Det pågående Mac@IBM initiativet har allerede redusert antall Windows-baserte PC’er med 130.000 – noe som har redusert behov for support betydelig og frigjort mer tid til verdiskapende arbeide», forteller Ed Brill, Vice President med ansvar for denne endringen i selskapet.

» Det å gjøre våre ansatte i stand til å samarbeide mer effektivt er svært viktig for vår konkurranseevne. Vi vet at nyskapere i IBM er 120 prosent mer i stand til å generere nye ideer dersom de er aktive på vårt interne sosiale nettverk».

» Den nye generasjonen IBM-ansatte er digitale «innfødte». De er oppvokst med sosiale samhandlingsmuligheter i nettskyen. For dem er det dagligdags å bruke webtjenester og apper på mobile enheter for å få tingene gjort», forklarer Ed Brill.

Skjermbilde 2016-04-17 kl. 09.50.21

IBM Verse er den nye intelligente e-posten fra IBM og leveres også integrert med samhandlingsplattformen IBM Connections. Fordi den er web-basert kan den bruker på alle plattformer, men kommer med egne gratis apper på iOS og Android.

» For å øke produktiviteten og fremme innovasjon ønsket vi å gi alle IBM-ansatte ledende samhandlingsverktøy, inkluderte chat, ekstremt gode søk, webmøter med audio og video, digitale møter, online dokumentbehandling og en rekke andre muligheter».

» I og med at vi la løsningene i nettskyen har vi også hatt betydelig reduserte kostnader til drift og vedlikehold. Tidligere hadde vi 430 e-post-servere verden rundt som alle skulle vedlikeholdes, oppdateres og administreres. Nå er de vekk og vi har spart mange millioner dollar på dette.

 

 Kategorier:Cloud, Nyhet, Produktivitet, Social

%d bloggere like this: