Dette sa brukerne om IBM Connections Cloud og IBM Verse

Da jeg nylig holdt opplæring for ansatte i to kommuner i Nord-Norge opplevde jeg en begeistring jeg knapt har sett maken til. Etterhvert som vi jobbet oss gjennom alle funksjonene i deres nye sosiale intranett IBM Connections Cloud og den nye spennende og uhyre effektive e-post-løsningen IBM Verse, kom det ene spontane utbruddet etter det andre fra brukerne.

» Dette er noe som flere kommuner bør innføre. Ikke minst med tanke på interkommunalt samarbeide», utbrøt en begeistret ordfører og gav meg en liste over andre kommuner i regionen som han mente jeg burde kontakte.

Begge kommunene har allerede startet webbaserte prosjektrom der de samarbeider med andre kommuner selv om disse andre kommunene ikke har samme løsning. De kan nemlig invitere eksterne samarbeidspartnere inn via gratis gjestekontoer.

» Vi ser helt klart at det er andre, dyrere og dårligere løsninger vi nå kan kaste ut og erstatte med dette. Ikke minst gjelder det oss i skoleverket», uttalte rektorer fra begge kommunene.

» Vi sparer jo IT-kostnader og masse tid til vedlikehold og support», sa en IT-sjef. » Nå får vi kanskje råd til en håndfull nye sykehjemsplasser».

» Du verden så mye enklere å finne den ene e-posten jeg leter etter. Det er jo gjort med bare ett eneste tastrykk. Dette vil virkelig gjøre jobben min lettere», utbrøt en bruker da hun oppdaget de nye søkemetodene i IBM Verse.

Vil du vite mer om denne løsningen? Er du rådmann i en norsk kommune så skal du nettopp ha fått en e-post fra meg. Den om at kommuner kan spare penger på IT-budsjettet og øke produktiviteten med 25 % samtidig. Du får lete litt i ditt gamle e-postsystem så kanskje du finner den. Hvis ikke:

Ring meg: +47 41535313

 Kategorier:Cloud, Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: