Er dette verdens beste CRM for mobil?

Snart lanseres den både for iOS og Android. En komplett redesignet Pipeliner CRM app for mobil. Utrolig visuell og enkel i bruk. Akkurat det du ville ventet fra verdens mest visuelle CRM-løsning – Pipeliner CRM.

Som selger er det viktig å være på farten. Hele tiden besøke nye og gamle kunder. Uansett hvor du befinner deg trenger du tilgang til informasjon om alle kunder og prospekter. Fra mobilappen kan du både ringe, sende sms og epost til kunden.

Et lett trykk med fingeren og du har full oversikt over status på enhver salgsmulighet. Hvor langt er akkurat denne salgsmuligheten kommet i prosessen, hva er neste aktivitet som skal gjøres? Flytt «caset» videre til neste steg, se hvilke kunder og kontakter som er knyttet til dette salgscaset. Analyser og vurder hvert salgscase som er knyttet til den enkelte kunde.

Grader og kvalifiser dine leads med et lett fingertrykk. Du har alt du trenger av salgsverktøy på din smarttelefon – hele butikken i lomma.

 Kategorier:CRM, Nyhet

%d bloggere like this: