NYTT TILBUD OM COACHING I PERSONLIG PRODUKTIVITET

Problemer med å få tiden til å strekke til? For mange oppgaver? For mange ting som avsporer deg fra å få tingene gjort? 

Jeg lanserer nå et nytt tilbud til deg der jeg gir deg coaching i personlig effektivitet via telefon og web. Det hele bygger på konseptene New Way To Work og Work Less & Get More Done –  nye måter å gjøre oppgavene på. Sammen tar vi tak i de tidstyvene du sliter med og finner frem til nye løsninger for deg. Målet er å gi deg bedre balanse mellom jobb og privatliv! Mottoet er Jobb Mindre og Få Mer Gjort!

quote-drawn-coaching.png
I min lederutdanning i IBM hadde jeg også coaching som del av pensum og fikk gode tilbakemeldinger på min evner til coaching og veiledning. Og jeg har 30 års erfaring innen Personlig Produktivitet blant annet fra Time Manager, Svedberg & Partners og at jeg i mange år har benyttet teknikker som GTD og min egen ABC-metode.

Blant mine siste firmakunder på dette området finner du f.eks. giganten innen fiskeoppdrett  Marine Harvest der jeg har gjennomført et prosjekt med bevisstgjøring, opplæring, undersøkelser av hva medarbeiderne fokuserer på og hvordan de prioriterer oppgaver og tid. Dette blir analysert og gjennomgått både gruppemessig og individuelt for videre diskusjon om guppemessige og individuelle tiltak. 

Registrer deg HER og få tilsendt mer informasjon om coaching i Personlig Produktivitet! Registreringen innebærer ingen forpliktelser! Kategorier:Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: