Nå selger vi datalagring!

Du visste det kanskje ikke, men IBM og Box har inngått et partnerskap som kanskje ender med et giftemål.

Du kjenner kanskje Dropbox og benyttet denne til å dele filer med andre. Men som flere ganger har opplevd sikkerhetsproblemer og som ikke har all verden funksjonalitet utover den rene lagringen og delingen.

Box, derimot, er kjent for sin gode sikkerhet og en rekke andre funksjoner som bidrar til at den gir større nytte enn ren fildeling. Blant annet kan man knytte kommentarer til dokumentene, en god plattform for administrator, samt at man kan integrere box med en rekke andre løsninger. F.eks. har IBM integrert den mot sin nye e-post IBM Verse og en integrasjon med IBM Connections Cloud er rett rundt hjørnet.

Jeg har selv brukt Box i mange år og har nå integrert den med min IBM Verse e-post og har funnet at Box er et langt bedre lagrings- og delingsverktøy enn både Dropbox og OneDrive.

IBM og Box har nettopp annonsert Box Zones som vil gjøre Box tilgjengelig for bedrifter og la kundene selv bestemme hvor de vil ha sine data lagret. Man kan velge at deres data i Box skal lagres på IBM’s cloud i f.eks. Europa eller Asia. For norske kunder er det betryggende å vite at deres data er lagres innenfor EU/EØS-regelverket for datalagring som er helt i henhold til de krav norske myndigeter setter.

Med Box i IBM’s cloud er man ytterligere sikret når det gjelder sikkerhet, ytelse, kontroll og en lokal datasenter-infrastruktur.

Her er noen flere momenter som gjør IBM og Box utmerket for bedrifter som ønsker å få mer ut av sine data:

Med å ta i bruk Box for IBM vil du endre måten de ansatte jobber på fordi du nå kan innføre profesjonelt content management, social collaboration og analytics:

  • Enterprise content management: Gir dine medarbeidere tilgang til de riktige dokumentene uansett hvilken plattform de er på.
  • Watson Analytics: Analyser box data selv, uten hjelp fra andre, på minutter og uten installasjon av ekstra programvare.
  • IBM Connections og Verse: Utnytt innhold i box i ditt sosiale intranett og i e-post for å maksimere kunnskapsdelingen og gi bedre grunnlag for beslutninger.

Med Box i IBM’s cloud oppnår du internasjonal rekkevidde og sikkerhet med «data resiliency, localization og enhanced privacy services worldwide» og integrert sikkerhets-intelligens.

  • MaaS360: Sikkerhet og administrasjon av mobile enheter, apper og innhold.
  • IBM Cloud Security Enforcer: Setter fart på innføringen av cloud-løsninger som f.eks. box samtidig som du har full kontroll og sikkerhet.
  • Box Zones: IBM og Box annonserte nylig at Box Zones vil sette bedrifter i stand til å ta i bruk Box i en profesjonell sammenheng der de dessuten kan velge hvor de ønsker sine data lagret – enten det er i IBM’s cloud i Europa eller Asia. I tillegg vil man da kunne dra nytte av alle de andre fordelene med IBM’s cloud når det gjelder sikkerhet, ytelse, kontroll og infrastruktur på datasentrene.

Med Box i IBM’s cloud kan du også integrere innholdsrike applikasjoner og løsninger. Du kan utvikle nye innholds-drevne webløsningee og mobile apper.

  • Enterprise content management: Utvikle dine egne applikasjoner i skyen.
  • IBM MobileFirst for iOS: Sett dine medarbeidere i stand til å samhandle, knytte kontakt og arbeide med de beste mobile løsningene i alle deler av bedriften og i alle bransjer.
  • Expert Seller med Box plattform: Expert Seller en en smidig løsning som gjør dine selgere i stand til å hente produkt og salgsinformasjon direkte fra ditt Box enterprise content management system – rett fra sin iPad. Med andre ord kan selgerne dine til enhver tid være oppdatert og hente ut siste informasjon mens de er ute hos kunden.

unspecified

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: