bruk linked in som en proff!

Klarer du å oppnå målene dine i år?

Om du er som folk flest kan det hende du blir liggende litt i bakleksa med å finne nye kunder fordi du har altfor mye å gjøre med de kundene du allerede har. Døgnet har bare 24 timer, ikke sant?

Jeg er i samme båt. Men for ikke lenge siden forstod jeg at jeg måtte gjøre noe med problemet. Jeg måtte finne en metode å skaffe nye kunder på uten å måtte slite meg ihjel og ringe tusenvis av «cold calls».

Tro meg eller ei. Jeg fant en metode. LinkedIn var svaret. Og nå jobber LinkedIn automatisk for meg om natten mens jeg sover. På bare et par uker hadde jeg så mange nye og godt kvalifiserte nye prospekter at jeg rett og slett måtte ta en pause og fokusere på å følge opp de leads jeg hadde fått.

Du kjenner LinkedIn allerede. Om du fikk en e-post fra meg tidligere i dag så er det fordi jeg fant deg på LinkedIn. Du står i min prospect liste. Men vet du egentlig hvordan du skal bruke LinkedIn profesjonelt i ditt salgs-arbeide? 

Jeg fant et nettbasert kurs som steg for steg lærte meg å bruke LinkedIn for å skaffe kunder på en profesjonell og seriøs måte. Kurset tar deg gjennom en rekke praktiske oppgaver der du faktisk begynner å jobbe profesjonelt fra første stund med å finne nye potensielle kunder.

Kurset heter 30 Day Sales Machine. Og det gjorde underverker for meg og hjalp meg til å finne nesten 7.000 nye norske potensielle kunder på bare et par måneder – nå sitter jeg og jobber meg sakte, men sikkert gjennom listen og kvalifiserer dem.

Sjekk ut kurset her -> http://bit.ly/28KZXAR

Dette kurset er ideelt for bedriftseiere, gründere og konsulenter som selger produkter eller tjenester til andre bedrifter (B2B). Men det er også mange av kursdeltakerne som har benyttet metoden i konsumentmarkedet (B2C), f.eks. eiendomsmeglere, reisebyråer, hodejegere og nettverks-markedsførere.

Hvis du kjenner deg igjen i noen av utsagnene nedenfor så er dette kurset perfekt for deg:

 • Jeg vet ikke hvordan jeg skal finne nye kunder på LinkedIn
 • Jeg tilbyr veldig gode produkter/tjenester, men ingen kjenner til dem
 • Jeg bruker LinkedIn til å kontakte mulige kunder, men ingen svarer
 • Jeg har kunder, men jeg vil ha mer lønnsomme kunder
 • Jeg skjønner litt av hvordan LinkedIn virker, men har ikke noe konkret system å følge
 • Jeg ønsker å bli kjent som en ekspert på mitt område i min bransje

Her er noe av det du lærer i løpet av kurset:

 • Slik kan du sikre at du er «top of mind» hos dine hotteste prospekter på LinkedIn
 • Slik kan du automatisere dine daglige aktiviteter på LinkedIn slik at du får mest mulig ut av tiden du bruker der
 • Slik kan du øke antallet besøk på din LinkedIn profil med over 664% på mindre enn 2 uker
 • Slik går du frem for å finne og knytte kontakt med prospekter på LinkedIn og få dem til å respondere
 • Slik bygger du din egen liste med e-post-adresser til prospekter ved hjelp av Autopilot
 • ..og mye mer

Lær mer her -> http://bit.ly/28KZXAR

Du deltar ikke alene i dette kurset. Det er et utstrakt og interaktivt samarbeide mellom både kurslederne og nye og tidligere kursdeltakere. Jeg er selv en av dem som i lang tid etter at kurset var slutt, fremdeles deltar i gruppen for å lære enda mer.

Her er noe av det du får ved å melde deg på kurset:

 • 30 Day Sales Machine system (12 training videos = 6 total hours)
 • Worksheets, Templates, Messaging Scripts & Custom CRM tool
 • Automation tools (auto-profile views, endorsements & mass messaging)
 • Private Mastermind Support Groups (Facebook & LinkedIn)
 • Live Mentoring Sessions (Monthly via GoToWebinar)
 • “LinkedIn Results” Challenge (Quarterly – amazing prizes to win)
 • Employee/Assistant Training Program (Outsourced VA’s available to members)
 • Advanced LinkedIn & Business Training
 • Agency Program (Affiliates & Partners)
 • Lifetime Access, Updates & Support!

Som du sikkert har skjønt nå, så er jeg blitt en stor fan av 30 Day Sales Machine metoden for å skaffe nye potensielle kunder på LinkedIn. Spesielt imponert er jeg av den systematikken man bruker og ikke minst den etiske og metodiske måten man jobber på som baserer seg på å skape tillit mellom deg og din potensielle kunde. 

Sjekk ut kurset her -> http://bit.ly/28KZXAR

Du kan gjerne ringe meg om du lurer på noe. Skulle du trenge hjelp og veiledning under eller etter at du har tatt dette kurset kan jeg selvfølgelig coache deg. Men det blir neppe nødvendig! Kategorier:Nyhet, Salg

%d bloggere like this: