Enklere og mer sosial deling av dokumenter får du ikke

Jeg har brukt Dropbox. Jeg har brukt Evernote. Jeg har brukt OneDrive. Jeg har brukt IBM Connections Cloud. Alle er de utmerkede til å lage eller dele filer og dokumenter.

Men ingen av dem slår Box i enkelhet. Og Box er dessuten mye mer enn bare en mappe i nettskyen der man kan slenge fra seg dokumenter i en mappestruktur. Nei, Box har en rekke sosiale funksjoner som du ellers bare finner hos IBM Connections Cloud, men er mye, mye enklere i bruk.

Jeg har egentlig brukt Box i mange år, men syntes den var treg og ikke hadde mer å by på enn Dropbox eller en hvilken som helst HD med mappestruktur. Men da det kom inn masse ny funksjonalitet som f.eks. kommentarer og dessuten integrasjon med min topp moderne e-post-assistent IBM Verse – ja, da tok det av!

Nå er Box stedet der jeg lagrer alle de mest brukte dokumentene mine som jeg ofte trenger å dele med kunder – f.eks. brosjyrer, presentasjoner, kontrakter og tilbud. Og når jeg hekter dem på e-postene mine, blir de egentlig ikke sendt med e-posten, men ligger der som linker med tilgang til mappen min i Box. Så nå er det slutt på at e-postene mine blir avvist fordi de har for store vedlegg. Jeg sender nemlig ikke vedlegg lenger – de ligger trygt i min Box og er tilgjengelig for mottakeren når vedkommende selv klikker på linken.

Men dette er da ikke noe hokus pokus, tenker du. Nei, så klart ikke. Men det er når Box nå er tilgjengelig i Enterprise versjon (for Business) at det virkelig begynner å bli interessant. Da får du tilgang som administrator og kan styre din bedrifts Box som du selv vil og ha full kontroll på krypterte dokumenter – sikkert som banken.

Bestiller du Box til din bedrift hos meg, får du også opplæring og hjelp med å sette opp både strukturer, sikkerhet, tilgangsnivåer og alt det andre som hører med.

Ta kontakt med meg i dag på telefon +47 41535313 eller book et web/telefon-møte her!Kategorier:Box, Cloud, Nyhet

%d bloggere like this: