VI SEES PÅ GRÜNDERMESSEN I TRONDHEIM 23. august

Mange gründere forsaker alt for å lykkes! Familie, venner, økonomi og helse. Men ved å jobbe mer bevisst, smartere og enklere kan du få mer gjort på mindre tid.

Den 23. august på Gründermessen 2016 i Trondheim vil jeg holde foredrag om dette emnet. Foredraget heter «Unngå gründer-fellene: Jobb smartere og få mer gjort! «

Foredraget er en del av mitt forretningskonsept: » Jeg hjelper bedrifter og medarbeidere til høyere produktivitet ved å gi dem en ny måte å jobbe på!»

Vil du booke møte med meg i Trondheim i dagene 22. – 24. august kan du booke det allerede nå: Klikk her for booking og velg «Let us talk business!»

Skjermbilde 2016-04-28 kl. 21.12.14

KOM OG HØR FOREDRAGET MITT – DU VIL GARANTERT BLI INSPIRERT!

I dette foredraget lærer du å unngå fellene og jobbe smartere med en ny måte å jobbe på. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å endre en stresset hverdag til bli mer morsom, inspirerende og lærerik. Dette foredraget bør du få med deg fordi det er fullt av humor, aha-opplevelser og energi. Du vil bli inspirert!

Samtidig vil jeg ha en utstillingsplass der jeg viser hvordan gründere med rimelig og moderne digital teknologi for intern og ekstern samhandling kan drive hele gründervirksomheten i nettskyen og knytte kreative nettverk med andre gründere, samarbeidspartnere og kunder.

Men ikke bare samhandling og innovasjon er viktig – ikke minst viktig er det å selge sine løsninger, tjenester og produkter på en optimal måte. Det er ikke bare hos investorene hgründere skal hente penger for å utvikle seg. Etterhvert vil investorene kreve at det kommer penger fra kunder, mange kunder, gode kunder, solvente kunder.

Og prosjektene skal drives på en trygg og kvalitetssikrende måte, med full kontroll på alle detaljer og tidsrammer. Prosjekter skal leveres med forventet kvalitet og til den tiden som er besluttet.

Det er tre løsninger jeg skal vise på min utstillingsplass:

IBM Connections Cloud – samhandling, epost, kalendere, web/videomøter, office-løsning, doskusjonsforum, blogger, wikis, fildeling, chat, datalagring + + +

ProjExec Live for Connections Cloud – prosjektstyring som knytter sammen alle prosjektdeltakere med dokumenter, gantt-diagrammer, kanban, sosiale dialoger, chat +++

Pipeliner CRM – et salgsverktøy som hjelper deg til å drive salgscasene dine fremover og som enkelt kan skreddersys for din måte å selge påKategorier:Nyhet

%d bloggere like this: