IBM og BOX gjør fildeling enklere!

Jeg har tidligere annonsert at IBM og BOX har inngått partnerskap. Dette fordi de utfyller hverandre helt perfekt med sine løsninger IBM Connections Cloud og BOX Business.

Har du begrensninger i hvor store vedlegg du får lov til å sende med din epost, er BOX en perfekt løsning. BOX kan integreres med IBM Connections Cloud, som en av mine kunder har gjort, og også med epostløsningen IBM Verse, som jeg selv har gjort.

Enkelt sagt gjør dette at vedlegg du sender med epost egentlig ikke er vedlegg, men linker til ditt data-arkiv i BOX der du har gitt mottakeren adgang til å laste ned akkurat denne filen og ikke noe annet.

Ta en titt på videoen nedenfor så får du en kort innføring i løsningen. Vil du ha en mer omfattende demonstrasjon booker du en avtale her!Kategorier:Box, Cloud, Nyhet

%d bloggere like this: