Nå gir vi deg proff hjelp med Evernote Business!

Onsdag denne uken mottok undertegnede sin sertifisering og er nå offisielt godkjent Evernote Certified Consultant. Med dette er jeg den andre personen i Norge med denne sertifiseringen etter å ha gjennomgått opplæring, både teoretisk og praktisk fra Evernote Corporation i USA.

Her ser du én av de mange grunnene til at jeg benytter Evernote:

Jeg har benyttet Evernote privat i mange, mange år, nesten helt siden de startet opp og har funnet dette som et svært nyttig verktøy for mitt research-arbeide, notater, klipp fra websider, lagring av presentasjoner og dokumenter. Etter at jeg også anskaffet en SnapScan Evernote Edition skanner har jeg nærmest operert helt papirløst da alle regninger, kvitteringer, brev, kontrakter og alle viktige dokumenter blir skannet inn og lagt på riktig plass i det digitale arkivet mitt – helt automatisk.

Den vesentligste delen av opplæringen fra Evernote har vært å lære å bygge profesjonell arbeidsflyt ved hjelp av systemet. Dette har skjedd gjennom konkrete bedriftscase der man via analyser av dagens manuelle prosesser, sammen med kunden bygger opp nye digitale arbeidsprosesser.

Noe av grunnen til at jeg valgte å sertifisere meg på dette er at jeg også jobber med kunder som ønsker å skape lignende prosesser i et helt annet verktøy, IBM Connections Cloud. Så i inngrep med konkrete kunder kan jeg bygge på kompetansen og erfaringene fre begge teknologier og dermed øke verdien for kunden.

Les mer om Evernote her!

Ønsker du en Live Demo av Evernote booker du et webmøte her!

Ønsker du å anskaffe Evernote Business eller få konkret hjelp med din eksisterende Evernote kontakter du meg her!

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: