Panagenda + Brainworker!

Denne uke inngikk Panagenda GmbH og Brainworker AS en avtale om samarbeide om distribusjon av Panagenda’s IT-løsninger og tjenester i Norge, Sverige og Danmark.
Brainworker AS har innføring av moderne samhandlingsløsninger i bedrifter som sitt spesialområde. Til dette leverer Panagenda GmbH med hovedkontor i Østerrike en rekke spesielle løsninger som ytterligere vil kunne bidra i Brainworker’s arbeide med å øke verdiskapningen hos sine kunder med hjelp av analyse, optimalisering og adopsjon*.
Ikke minst med sin ConnectionsExpert som hjelper kundene til å analysere den interne samhandlingen i selskapet slik at man kan optimalisere prosessene og arbeidsflyten. Se video her:
Brainworker AS jobber fra før av med en rekke teknologier og innføring av disse i bedriftenes organisasjon for å optimalisere produktiviteten hos de ansatte slik at de får mer gjort innenfor normal arbeidstid. Brainworker har jobbet med en rekke norske bedrifter.
Blant teknologiene vi arbeider med finner man flere løsninger:
  • IBM Notes og Domino for e-post og applikasjoner
  • IBM Chat (aka. Sametime) – chat, video, audio møter
  • IBM Meetings – webmøter
  • IBM Connections, Connections Files og Connections Content Manager
  • BOX Business Cloud for dokument- og fildeling
  • Pipeliner CRM – verdens mest visuelle salgsstøtte-verktøy
  • Evernote Business – nettsky-basert samhandlings-verktøy
  • ProjExec Live for IBM Connections Cloud – verktøy for sosial prosjektstyring
De nye teknologiene fra Panagenda GmbH vil utgjøre et veldig positivt tilskudd til vår portfolio. Du kan lese mer om Panagenda GmbH og deres teknologiske løsninger her.
Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om Panagenda’s løsninger!
* Adopsjon = den menneskelige siden ved innføring av ny teknologi i en organisasjon. Dette dreier seg om bevisstgjøring, motivasjon, opplæring og engasjement.  
Panagenda GmbH har kunder i 70 land over hele verden. Selskapet har avdelinger i Østerrike (hovedkontor), Tyskland, Nederland og USA.


Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: