Bli mer effektiv? Øke produktiviteten? Møt meg på Gründermessen i Trondheim!

Hvordan kan du lykkes som gründer eller som privatperson uten å jobbe deg i hjel? Dette skal jeg snakke om i morgen tirsdag 23. august når det braker løs på Gründermessen 2016 på Scandic Lerkendal i Trondheim.

Den kombinerte konferansen og messen byr på en rekke spennende foredrag og utstillere som tilbyr produkter, løsninger og tjenester som bidrar til å hjelpe gründere, nystartede og eksisterende bedrifter til å lykkes.

Deltakelsen er gratis og du vil ikke angre på det om du setter av dagen til å få en rekke nye idéer, masse inspirasjon og knytte nye kontakter du utvilsomt vil ha glede i fremtiden. Hit kommer gründere, oppfinnere, konsulenter som tilbyr starthjelp,  investorer på jakt etter nye muligheter, bankfolk, jurister, markedsførere, reklamefolk – alle spennende ressurser.

Meld deg på nå! Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: