VIDEO: Spar lisenskostnader med IBM Docs – et godt og billig alternativ til Microsoft Office

Er du av de heldige som har skaffet IBM Connections Cloud til din bedrift? I så fall har du gjort noe smart rent økonomisk. Du kan nemlig redusere kostbare lisensutgifter som du i dag bruker til f.eks. Microsoft Office.

IBM Connections Cloud har nemlig et helt integrert kontorstøttesystem – IBM Docs – som gir deg tekstebehandling, regneark og presentasjonsprogram – som en del av pakken. Med IBM Docs har du alt det du trenger for å skrive, redigere, dele og kommentere alt det du har av dokumenter enten de er laget i Microsoft Office eller Open Office.

Dokumentene kan du dele og redigere i sanntid sammen med flere av dine kolleger – og du slipper å sende dem som tunge vedlegg i e-post fordi du rett og slett bare gir andre tilgang til dokumentet enten de er innenfor eller utenfor brannmuren din. Og hva slags tilgang de skal ha – lese eller skrive – bestemmer du selv.

Her får du en titt på IBM Docs:

Slik virker samredigering i sanntid:

 Kategorier:Nyhet, Produktivitet

%d bloggere like this: