IBM Connections Cloud: Ny mobile app for administratorer!

Er du administrator for din bedrifts IBM Connections Cloud? Da vil du kanskje ha nytte av den nye appen IBM Inform som du nå kan laste ned fra din appstore.

skjermbilde-2016-09-13-kl-08-38-27

Jeg har nettopp lastet den ned og har nå oversikt over alle driftsvarslinger som er relevante for meg. Og i dag lyser det grønt over hele linja! Som alltid, hadde jeg nær sagt.

Det er utrolig enkelt å sette opp appen. Du installerer den på din håndholdte enhet – i mitt tilfelle iPad og iPhone – logger deg på med din IBMid (den du bruker når du skal logge deg på IBM sine kundesider – ikke den du bruker på IBM Connections Cloud) og vips er du inne i systemet og har full oversikt over driftsstatus på ditt datasenter. For mitt vedkommende velger jeg Europa fordi mine data ligger på IBM’s driftssenter i Amsterdam.

 Kategorier:Nyhet

%d bloggere like this: